Esports

L'Argentina dóna temps a Catalunya

Seleccions catalanes

La Federació Espanyola de Futbol (FEF) no hi ha posat encara el granet de sorra que se li demana, però torna a haver-hi serioses opcions que Catalunya pugui jugar contra l’Argentina el 24 de maig al Camp Nou. Resignada al silenci de la FEF, la Federació Catalana de Futbol s’hi ha anticipat aconseguint una pròrroga de vint dies per fer efectiu l’acord amb l’Associació del Futbol Argentí (AFA) i l’empresa que la representa en aquest cas, Multimedia Sports.

En previsió
Tal com es va anunciar, la junta directiva de la FEF, reunida ahir a Sant Sebastià, no va tractar en absolut la petició de permís per celebrar l’amistós. Però ja no va fer falta tampoc que Joan Gaspart, vicepresident de l’Espanyola, forcés la discussió del tema. “En previsió ja ens vam moure el dia abans i vam parlar amb Multimedia Sports”, van indicar a l’AVUI fonts federatives.

“Sí, hem renegociat amb la Federació Catalana i, malgrat que hem de tancar amb temps el calendari de la selecció argentina, l’AFA hi ha donat el vistiplau perquè veiem moltes possibilitats que es concreti el partit en les pròximes setmanes”, va explicar ahir a aquest diari el director general de Multimedia Sports, Ilan Singer. “Des de l’AFA ens ho han dit clarament, «Volem jugar amb Catalunya». Són conscients que no només tenen Leo Messi jugant aquí, sinó que la colònia d’argentins és important. Tenen ben present el partit del 2004 i en guarden molt bon record”, va afegir Singer.

El cas de Costa Rica
Això sí, la data del 6 de febrer és fixa. “No hi ha d’haver cap problema”, avancen les mateixes fonts de la FCF. “La FEF té ara vint dies per estudiar el programa de feina presentat per Luis Aragonés i tancar-lo, i després tampoc cal esperar a la pròxima junta directiva [mitjan febrer], només cal una autorització firmada pel president, Ángel Maria Villar, exactament com va passar amb l’amistós que vam jugar amb Costa Rica”. Aquell matx es va jugar també un 24 de maig, fa dos anys a l’Olímpic de Terrassa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.