Esports

Els germans Martínez Tecles van dominar la II Cursa de Muntanya de Banyeres de Mariola

Cada germà va dominar una tècnica diferent en la cursa realitzada

José Esteban Martínez Tecles es va proclamar el darrer diumenge guanyador absolut de la II Cursa de Muntanya celebrada a Banyeres de Mariola, dins del circuit Xitxarra Trail, sobre una distància de 27 km i que va comptar amb una nodrida participació, mentre que el seu germà Julio va ser, alhora, el guanyador en la carrera curta de 14 km.

José Esteban va aconseguir un temps de 2 hores,15' i 24'' en cobrir el dificultós i exigent recorregut previst per l'organització del Trivici Team, al que es va sumar la pluja caiguda en el últim tram de la competició. Així mateix, els locals Roberto López Molina, Joaquín Martí Calabuig i Manolo Conejo Molina van ocupar la 3ª, 7ª i 8ª plaça respectivament en la classificació general, destacant també la 3ª posició aconseguida en la categoria Veterans per Agustín Martínez Doménech.

Per la seua part, Julio Martínez Tecles va invertir un temps d'1 hora, 15” en cobrir els 14 km de la cursa curta que van finalitzar un total de 100 participants entre els que hi ha havia una bona representació local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.