L'Espanyol i el Nàstic perden en els respectius partits

L'Espanyol ha perdut amb el Sevilla (3-1) en un partit marcat per les baixes abans de començar i per les lesions durant el matx. El Nàstic també ha perdut, a casa, davant el Vila-real (0-3).

L'Espanyol va arribar a Sevilla amb moltes novetats en la seva convocatòria per les lesions de Raúl Tamudo i Iván De la Peña, reservats per al partit davant el Werder Bremen de dijous que ve, i les sancions de l'uruguaià Walter Pandiani i Luis García. A més a més hores abans de l'inici del partit, el marroquí Mohammed El Yaagoubi ha hagut de deixar la concentració per viatjar a Barcelona perquè la seva dona embarassada s'ha posat de part. Així, el tècnic Ernesto Valverde s'ha quedat amb només sis homes a la banqueta.

Durant el partit s'ha lesionat el central Serrán que l'ha substituït Daniel Jarque i abans que es cumplís la primera mitja hora el brasiler Jonatas s'ha queixat de molèsties físiques i ha estat canviat per Julián López.

El Sevilla s'ha avançat al marcador al minut 51 amb un gol de Puerta. Al cap de dos minuts l'equip andalús ha tornat a marcar amb un gol de Chevantón. Però al minut 60, l'Espanyol ha escurçat distàncies fent el seu únic gol a peus de Coro. Tot i així, al minut 75 el Sevilla ha tornat a marcar gràcies al gol de Martí, tercer del seu equip.

Derrota del Nàstic
El Nàstic ha perdut a casa davant el Vila-real (0-3). Tot i les moltes oportunitats que ha tingut l'equip de Tarragona, sobretot a les segona part, el Vila-real ha marcat al minut 18 i al 77 amb gols de Forlán i a l'últim minut del partit Matías Fernández ha marcat el tercer i últim gol pel Vila-real.