Esports

El Milan apallissa el ManU (3 a 0)

L'equip italià s'enfrontarà al Liverpool el 23 de maig a Atenes en la final de la Lliga de Campions

Amb un San Siro vibrant i pluja a dojo, l'equip italià ha esborrat del camp el Manchester United amb gols de Kaká, Seedorf i Gilardino. Davant de 67.500 espectadors, el Milan ha funcionat com una màquina de crear ocasions i desarticular les possibilitats del Manchester, líder de la lliga anglesa, de practicar el seu futbol. El resultat, contundent, porta el Milan a la final de la màxima competició europea de clubs per setena vegada. L'última vegada que va jugar-la a Atenes, va destrossar el Barça.

El Milan s'enfrontarà en la final, el 23 de maig, al Liverpool, que va eliminar dimarts el Chelsea a la tanda de penals. D'aquesta manera, la final somiada per molts aficionats al futbol entre el Liverpool i el ManU no es jugarà. En canvi, el Milan, que va estar a punt de ni tan sols participar en el torneig, arriba de nou a la final i podrà venjar-se de la derrota patida al 2005 davant del Liverpool, que va remuntar-li el partit d'una manera insòlita.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.