Esports

Messi i Márquez tornen a la convocatòria del Barcelona per a l'estrena davant del Lió

Lliga de Campions

La presència de Leo Messi i Rafa Márquez són les úniques novetats a la llista de convocats del FC Barcelona per iniciar avui el seu camí a la Lliga de Campions davant de l'Olympique de Lió respecte al partit de diumenge passat davant de l'Osasuna.
El jove argentí torna a la convocatòria després de perdre's el partit davant dels navarresos per una contractura muscular que va patir en l'amistós disputat amb la seva selecció davant d'Austràlia. Márquez, per part seva, torna després de complir sanció en l'últim partit de la lliga.

D'altra banda, el tècnic Frank Rijkaard ha decidit deixar fora de la llista a l'islandès Eidur Gudjohnsen i a Santi Ezquerro. Gudjohnsen, que va reaparèixer amb la seva selecció després de dos mesos de baixa, segueix sense entrar en cap convocatòria oficial amb el club blaugrana ja que ni tan sols va completar la pretemporada.

Tot i això, l'entrenador holandès segueix confiant en els joves Bojan Krkic, un dels grans baluards de la plata mundialista d'Espanya sub-17, i el mexicà Giovani dos Santos.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.