Esports

S'interromp la venda d'entrades per als Jocs Olímpics, iniciada ahir, per un col·lapse en el sistema

La venda d'entrades per als Jocs Olímpics de Pequín va ser suspesa després que la quantitat de peticions van causar una errada en el sistema informàtic que processava les transaccions, segons han informat avui els organitzadors.

Les entrades van sortir a la venda ahir, però l'excés de peticions va obligar que els organitzadors publiquessin una nota en la seva pàgina d'Internet per avisar que el sistema estava col·lapsat. La línia telefònica per adquirir les entrades també va estar ocupada durant tot el dia. "La demanda va ser molt més gran que l'estimada pel centre de venda i va haver errades en la feina de preparació, el que va causar diversos inconvenients per als sol·licitants", va informar el comitè organitzador dels jocs, en un comunicat.

El comitè va afegir que els organitzadors van decidir "detenir temporalment les vendes d'entrades per millorar el pla tècnic i donaran més informació el 5 de novembre". Un funcionari del comitè, que no va voler identificar-se, només va indicar que havia ja un comunicat a Internet i va afegir que es disculpaven "sincerament amb el públic".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.