Esports

Espanya aconsegueix la segona plaça amb una victòria contra Letònia (2-0)

EUROCOPA

La selecció espanyola ha aconseguit una victòria crucial a Oviedo contra Letònia (2-0), amb un gol de Xavi i un altre de Fernando Torres, i s'ha situat segon del grup F, amb els mateixos punts, 19, que Suècia, tot i que els nòrdics tenen un partit menys.

Espanya ha d'anar en la pròxima jornada, el 13 d'octubre, a Dinamarca per jugar un partit que serà decisiu en les aspiracions de les dues seleccions. Els danesos, que han complert el tràmit contra Liechtenstein (4-0), sumen 14 punts, cinc menys que els espanyols.

Així, han de guanyar Dinamarca el 13 d'octubre per arribar a 17 punts i després fer-ne tres més, fins a 20, amb el partit que li quedarà contra Letònia. En aquest sentit, si Espanya és capaç de puntuar a Aarhus estarà classificada o com a mínim dependrà de sí mateixa per ser a l'Eurocopa. Aquesta situació es produeix, a més, gràcies a l'ensopegada d'Irlanda del Nord contra Islàndia (2-1).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.