Esports

El Tour sota el Big Ben

El Tour de França, la cursa ciclista més mítica, comença aquesta tarda a Londres amb el rerefons del dopatge, que ha esquitxat el ciclisme en general i la prova francesa en particular. Cal recordar que des que el 1996 el danès Bjarne Riis, que recentment ha confessat haver-se dopat amb EPO, va trencar l’hegemonia de Miguel Indurain, tots els campions del Tour han estat envoltats per la polèmica del dopatge.

Ahir s’hi va referir clarament el president de l’empresa organitzadora del Tour, Patrice Clerc: “Seria terrible per al ciclisme i per al Tour un altre cas Landis, però no crec que els corredors siguin prou bojos per caure en aquesta temptació. Tant me fa qui guanyi el Tour, però prefereixo que guanyi algun ciclista sobre el qual no hi hagi cap dubte”. Amb aquesta esperança, avui engega el Tour amb un recorregut de 7,9 quilòmetres sota l’ombra del Big Ben, una etapa sense gaire valor esportiu però de gran valor des del punt de vista publicitari.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.