Esports

Eto'o estarà almenys dos mesos de baixa per un trencament muscular

El davanter del Barcelona Samuel Eto'o estarà almenys vuit setmanes de baixa a causa del trencament parcial del tendó del recte anterior de la cama dreta que va patir ahir durant el Trofeu Joan Gamper contra l'Inter de Milà, segons ha confirmat avui el club blaugrana.

El camerunès amb prou feines va disputar sis minuts de partit, el primer dels barcelonistes al Camp Nou, ja que es va lesionar en disparar a porta al començament de la segona part. La primera la va veure des de la banqueta.
Encara que les primeres proves mèdiques han apuntat a una possible elongació muscular, Eto'o s'ha sotmès avui a una ecografia i una ressonància magnètica a la Clínica Asepeyo de Sant Cugat del Vallès que va confirmar que pateix un trencament parcial del tendó del recte anterior de la cama dreta que l'obligarà a estar de baixa durant les pròximes vuit setmanes "per tornar als entrenaments", segons l'informe mèdic facilitat pel club.

A més, els doctors informen que, en el transcurs de les pròximes hores, "es determinarà la conducta terapèutica a seguir, ja sigui conservadora o quirúrgica", per la qual cosa el camerunès podria veure's obligat novament a operar-se, amb prou feines un any després de trencar-se el menisc extern del genoll dret i quedar cinc mesos lluny dels terrenys de joc.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.