Esports

Emoció fins al final

Gran premi de la Xina

Sembla que l'emoció, a la fórmula 1, es manté fins al final. Contra tot pronòstic, el pilot finlandès Kimi Raikkonen (Ferrari) ha guanyat el Gran premi de la Xina de fórmula 1.
Tot apuntava que aquest cap de setmana, Lewis Hamilton es convertiria en el campió del món, però el pilot anglès de McLaren-Mercedes s'ha vist obligat a abandonar la cursa a la volta 31. Hamilton ha abordat un revolt estret massa ràpid, ha sortit de la pista i, tot i que ha aconseguit evitar el cop contra les proteccions, el cotxe ha quedat atrapat a la grava, d'on no ha pogut sortir.
Fernando Alonso, company d'equip de Hamilton, ha quedat segon i Felipe Massa ha completat el podi del Gran premi de la Xina.

Així, el títol mundial es decidirà al Gran premi de Brasil, que se celebrarà el proper 21 d'octubre, entre Hamilton, amb 107 punts; Alonso, amb 103 punts; i Raikkonen, amb 100 punts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.