Esports

L'organització de Moto GP retira la proposta de pneumàtics monomarca

Motociclisme

La Federació Internacional de Motociclisme (FIM) ha anunciat avui que la comissió dels Grans Premis celebrarà una reunió extraordinària el 3 de novembre a València. L'objectiu de la trobada, que coincideix amb la segona jornada del GP de Xest, és analitzar el canvi de reglament de pneumàtic, que fa referència al nombre i a l'ús de les gomes.

Així doncs, l'any que ve, tant Bridgestone com Michellin continuaran tenint el mateix protagonisme. Fins i tot es podria obrir la possibilitat que s'utilitzessin totes dues en funció de les preferències de cada pilot.

A través d'un comunicat, la FIM explica que en la seva última reunió es va prendre nota de la intenció de Dorna, empresa que gestiona el campionat del món, de retirar la seva proposta d'introduir la regla de pneumàtic monomarca per a la pròxima temporada. En aquesta reunió van participar Carmelo Ezpeleta (directiu de Dorna Sports), Claude Danis (FIM), Hervé Poncharal (IRTA) i Takanao Tsubouchi (MSMA), i amb la presència de Paul Butler com a secretari de la trobada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.