Esports

Rossi o el sisè triomf consecutiu a Mugello

Per a 'Il Dottore' es tracta d’una ocasió propícia per remuntar el vol i mirar de retallar distàncies amb Stoner

Ducati? Valentino Rossi? Els fans italians no ho tindran fàcil aquest diumenge a l’hora de repartir els seus afectes al Gran Premi que se celebrarà al circuit de Mugello. Les xifres són contundents, i el Doctor és el favorit indiscutible, amb set victòries en aquest traçat, les últimes cinc de les quals de manera consecutiva.

La gran amenaça per al de Tavullia són precisament les Ducati Desmodedici que es fabriquen a pocs quilòmetres d’aquest circuit. Així, l’australià Casey Stoner, líder de MotoGP, amb tres victòries en cinc curses i el veterà Loris Capirossi intentaran firmar el triomf per la casa de Borgo Panigale i afegir encara més emoció a aquest trepidant inici de temporada.

Per a Rossi es tracta d’una ocasió propícia per remuntar el vol i mirar de retallar distàncies amb Stoner. No serà, però, una tasca senzilla, sobretot arran de la potència i velocitat punta demostrada per la Ducati de l’australià, que pot fer-se evident un cop més a Mugello, amb una llarga i vertiginosa recta de meta. “Aquest és un dels meus circuits favorits”, assegurava Stoner, si bé va admetre que “no serà senzill lluitar contra els pilots italians, que, a més, tindran el suport dels aficionats”.

“Circuit molt exigent”
Tercer a la classificació general provisional, Dani Pedrosa va recordar, al seu torn, que “Mugello és un circuit molt exigent i un dels més durs per als pilots, amb multitud de canvis de direcció ràpids”. En aquest sentit, el de Castellar del Vallès no amaga, en referència a les Ducati, que “igual que a la Xina, la llarga recta serà determinant en quant a la velocitat punta”, tot i que es mostra confiat en les millores de la seva Honda fruit dels entrenaments fets a Le Mans després del GP de França.

Pel que fa als 250 cc, el mallorquí Jorge Lorenzo espera refermar una miqueta més el liderat de la categoria amb la que seria la seva cinquena victòria en de sis proves disputades.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.