Esports

La FIA sospita que Renault va espiar McLaren

Fernando Alonso fa una valoració positiva del seu pas per l'escuderia de Ron Dennis

La Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) ha convocat els representants de Renault a comparèixer el 6 de desembre a Mònaco en el marc d'una investigació per presumpte espionatge a McLaren. L'escuderia francesa haurà d'explicar si va tenir cap accés a informacions confidencials de l'escuderia Mercedes-McLaren entre setembre del 2006 i octubre d'aquest any.

El presumpte espionatge es centraria en informació secreta al voltant dels plànols i les dimensions dels monoplaces de McLaren, a més detalls addicionals sobre els sistemes de repostatge, l'acoblament de la caixa de canvis, el sistema de control hidràulic i un nou component per a la suspensió.

Alonso valora positivament el seu pas per McLaren
D'altra banda, Fernando Alonso ha declarat aquest dijous que no es penedeix del seu pas per l'escuderia de Ron Dennis, escuderia amb la que a rescindit recentment el seu contracte. "Aquest any he tingut l'oportunitat de tornar a guanyar el campionat, així que des d'aquest punt de vista, el canvi [d'escuderia] ha estat una bona decisió", ha assegurat el pilot asturià, que ha afegit que McLaren ha fet "un fantàstic treball per tenir un cotxe competitiu". Alonso ha conclòs que el fet de lluitar fins a la última carrera i quedar a només un punt del guanyador fa que aquesta temporada hagi estat "molt positiva". Alonso continua pendent de decidir en quin equip competirà la temporada vinent.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.