Esports

27.000 persones assisteixen al Dia de les Seleccions Catalanes

Esports

La tercera edició del Dia de les Seleccions Catalanes ha sigut considerat un èxit de participació per la Plataforma pro Seleccions Esportives Catalanes, entitat organitzadora de l'acte, que ha xifrat en 27.000 les persones que han participat en els diferents actes que han tingut lloc al llarg del dia d'avui a Girona.

En un comunicat públic la Plataforma es felicita per l'afluència de públic, tot i la pluja que ha fet aparició en moments puntuals al llarg de la jornada. Segons l'organització, "en cas de no haver plogut la xifra s'hauria pogut multiplicar per dos, passant a ser el Dia de les Seleccions amb més assistència dels celebrats fins ara". Els actes per a menuts de dissabte, l'handbol amb el Catalunya-Tunísia al Palau Sacosta i les actuacions de Toni Bou, Adam Raga i Ot Pi a la plaça Constitució han sigut els més seguits pel públic, a més del concert d'Els Pets i Antònia Font, que va ser presenciat per unes 5.000 persones.

La Plataforma treballa ara en la tria de la seu del IV Dia de les Seleccions Catalanes, previst per a l'any vinent.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.