Esports

L'Inter de Milan, diposat a pagar per Ronaldinho 5 milions d'euros més que el Milan

Futbol

L'Inter de Milan estaria disposat a pagar 25 milions d'euros, cinc milions més que el Milan, pel blaugrana Ronaldinho, segons publica el diari esportiu italià La Gazzetta dello Sport.
El diari assegura que l'oferta arriba "des de Barcelona" encara que no cita cap font ni dóna més informació. La quantitat supera en cinc milions d'euros la presentada pel Milan.

Per la seva banda, el diari Corriere dello Sport assegura que la firma Nike, que utilitza la imatge de Ronaldinho, hauria expressat al representant del jugador, el seu germà Roberto de Assís, la preferència de l'Inter davant del Milan.

Nike, segons el diari, prefereix aquesta opció, ja que també equipa l'Inter, mentre que el Milan té un contracte amb el fabricant Adidas.

La publicació assenyala que després que Nike expressés les seves preferències, Roberto de Assís i l'accionista de referència de l'Inter, Massimo Moratti, mantindran una reunió la setmana vinent, encara que no es precisa quan ni on.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.