Esports

Rijkaard avança que Messi no està preparat per jugar els 90 minuts davant del Racing

El tècnic del FC Barcelona, Frank Rijkaard, ha avançat aquest dissabte que malgrat la volta a una convocatòria de Lionel Messi no creu que l'argentí pugui "jugar els 90 minuts immediatament", de moment hi serà "per anar sumant ritme, participar i anar creixent".

Tot i que Messi torna a una llista de convocats després de lesionar-se el 15 de desembre davant del València CF, no sembla que Rijkaard vulgui forçar la seva tornada per al partit de diumenge davant del Racing de Santander, així tindrà alguns minuts a la segona part en funció de com transcorri la trobada.

"És un jugador molt important per a nosaltres, és molt bo que es recuperi", ha assenyalat el tècnic holandès, que ha deixat entreveure que el reservarà per al partit de la setmana que ve dels quarts de final de la Copa del Rei davant del Vila-real CF.

El duel davant del Racing de Santander és bàsic per a les aspiracions del Barcelona en la Lliga, davant de la possibilitat que el Reial Madrid ensopegui davant de l'Atlètic en el derbi madrileny. "És més important que nosaltres sumem tots els punts possibles", ha dit Rijkaard, que no ha volgut parlar del partit dels blancs, i ha recordat que "queden molts partits per al final de la Lliga i estem optimistes i amb confiança".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona