Esports

El Barça jugarà l'Eurolliga contra el Montepaschi i el Panathinaikos, i el Joventut, contra el Tau

Bàsquet

El Barça de bàsquet jugarà l'Eurolliga 2008-2009 contra el Montepaschi de Siena i el Panathinaikos grec, mentre el Joventut ho farà contra el Tau Vitòria, segons el sorteig celebrat aquest dimarts a Berlín.

El Tau Vitòria, guanyador de l'última Lliga ACB, i el Joventut, guanyador de la Copa ULEB, s'enfrontaran en el grup C de l'Eurolliga de bàsquet 2008-2009, segons el sorteig celebrat aquest dimarts a Berlín, mentre que el Reial Madrid estarà al grup D amb el guanyador de la temporada passada, CSKA Moscú.

L'Unicaja Màlaga jugarà al grup A, on també hi ha el Maccabi de Tel Aviv, subcampió en la fase final de Madrid 2008.

L'Eurolliga se celebrarà des del 22 d'octubre al 15 de gener.

Novetats
Aquest any els quatre millors de cada grup es classificaran per al Top-16, que es jugarà en quatre grups de quatre, del 28 de gener al 12 de març. Després, els quarts de final, amb els dos primers de cada grup, es disputaran en sèries al millor de cinc (del 24 de març al 8 d'abril). Els guanyadors aconseguiran una plaça per a la Final Four de Berlín  (de l'1 al 3 de maig).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.