El València de Koeman venç el Getafe de Laudrup (3-1) i guanya la Copa

Copa del Rei

El València s'ha proclamat campió de la Copa del Rei, per setena vegada en la seva història, després de guanyar el Getafe (3-1) a l'estadi Vicente Calderón, en un partit que ha decantat al seu favor en els primers deu minuts gràcies als primerencs gols de Mata i Alexis.

L'equip madrileny, que també va deixar passar l'oportunitat de guanyar el títol l'any passat davant el Sevilla al Santiago Bernabéu, ha escurçat distàncies just abans del descans gràcies a un gol de Granero des del punt de penal.

A la segona part el mateix Granero ha estrellat la pilota al travesser i per part del València Villa ha gaudit de dues grans ocasions, però el marcador no s'ha mogut fins a la recta final, quan Morientes ha aprofitat un mal refús d'Ustari per marcar el tercer gol i assegurar el títol per al València.