Esports

Josep Pujante tornarà a l'Everest per complir la promesa que va fer a Hillary

El metge i muntanyenc barceloní Josep A. Pujante complirà aquesta primavera que ve la promesa que va fer al desaparegut Sir Edmund Hillary, i intentarà arribar al cim més alta de la terra, l'Everest de 8.848 m., pel vessant nord.

Pujante, que va completar l'any 1993 l'ascensió a l'Everest per la ruta clàssica, en una expedició liderada honoríficament per Sir Edmund Hillary i amb la que es va celebrar el 50 aniversari de la primera ascensió, complirà la promesa que va fer l'any 1996 al seu ídol i amic amb qui es va comprometre a tornar al cim pel vessant xinès.

El muntanyenc va manifestar la seva intenció quan la nit del dijous 10 de gener va expressar el seu condol per la mort d'Hillary, a June, la seva vídua.

L'expedició, segons Pujante "serà el meu modest homenatge pòstum a un amic amb qui vaig compartir moltes hores, no només al Nepal sinó a Barcelona i a casa seva, a Auckland (Nova Zelanda)".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.