Esports

David Ferrer passa a les semifinals i Montañés i Robredo es queden a les portes del Godó

Trofeu Godó

El tennista de Xàbia David Ferrer s'ha classificat per les semifinals del torneig Godó després de superar en dos intensos sets (7-6 i 6-4) a l'olotí Tommy Robredo, després de dues hores de partit.

Ferrer i Robredo, dos experts en terra batuda i amb una tècnica similar, han fet una exhibició de com es juga a tennis en aquesta superfície, en un partit molt disputat.

Ferrer buscarà demà la seva primera final en el torneig de Godó contra el suís Stanislas Wawrinka.

Montañés, derrotat
Albert Montañés no ha pogut arribar a les semifinals després de caure avui en els quarts d'aquest torneig davant el suís Stanislas Wawrinka, catorzè cap de sèrie i 27 en el rànquing de l'ATP, per 6-3, 6-7(6) i 6-4.

El català, que ha rebut el suport del públic de la pista central, ha lluitat durant dues hores i 46 minuts per guanyar el partit i, després de cedir el primer parcial per culpa d'un únic break, ha aconseguit portar el seu rival a un tercer set després d'un apassionant joc de desempat en el segon.

Fins i tot quan pitjor ho tenia (4-1), Montañés no ha llençat la tovallola i ha aconseguit treure per igualar el partit a cinc jocs.

Tot i això, el tennista de Sant Carles de la Ràpita no ha sabut culminar la remuntada, i ha comès diversos en l'últim joc que han donat la victòria a Wawrinka.

Aquesta serà la segona vegada que Wawrinka, assidu als tornejos de terra i que al seu país viu a l'ombra del número u del món, el seu compatriota Roger Federer, disputi unes semifinals del Godó després d'accedir a la penúltima ronda fa dos anys, quan va caure davant Tommy Robredo.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.