Esports

Pressing a Laporta

La divisió de la junta directiva del Barça s'està traduint en pressions mediàtiques al president del club, Joan Laporta perquè dimiteixi en la reunió de dijous. El diari Sport i TV3 anunciaven aquest migdia que la decisió ja està presa i, fins i tot, que la carta de dimissió ja està redactada perquè Laporta només hi hagi d'estampar la firma, després d'haver superat pels pèls la moció de censura de diumenge a la qual van donar suport el 60,6% dels socis que van anar a votar. Si s'hagués arribat al 66%, la directiva hauria hagut de convocar noves eleccions, i una part de la junta entén que moralment la moció de censura ha triomfat i que s'ha de pagar un preu: el cap del president.

Segons l'Sport i TV3, un grup de directius encapçalats pel vicepresident primer, Albert Vicens, hauria redactat el text de dimissió per pressionar Laporta. Vicens seria el relleu fins a les eleccions del 2010.

Tanmateix, informacions obtingudes per l'equip d'esports de l'AVUI, indiquen que si una cosa és clara és que Laporta es mantindrà en el càrrec. "En la reunió de dijous pot passar de tot, és clar, però Laporta no té cap intenció de dimitir i ara mateix és en una reunió de la Uefa a Suïssa, seguint l'agenda prevista", afirmen fonts molt properes al president barcelonista. Els directius lleials a Laporta creuen que les filtracions que vaticinen la dimissió com a sacrifici ofert als socis són pressions mediàtiques, darrere de les quals hi podria haver els directius dissidents. Els lleials mantenen que tot està obert de cara a la reunió de dijous, excepte la continuïtat del president.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.