Esports

Oleguer s'incorpora als entrenaments del Barça

Futbol

El defensa del FC Barcelona Oleguer Presas s'ha reincorporat als entrenaments amb la resta del planter blaugrana, tot i que no estarà disponible per al partit de dimecres contra el Sevilla.

De fet, Oleguer no ha rebut encara l'alta mèdica després de la lesió que va patir als isquiotibials, que l'ha obligat a seguir un pla específic de treball de recuperació, del qual ja està desenvolupant la part final.

Altres baixes
També segueix recuperant-se de la tendinitis rotuliana que arrossega a la cama esquerra Ronaldinho, que avui tampoc li ha permès entrenar-se amb els seus companys d'equip, per preparar aquest xoc d'anada dels vuitens de final de la Copa contra el Sevilla.

Per a aquest desplaçament a la capital sevillana el Barça tindrà la baixa segura de Touré Yaya, que se n'ha anat amb la seva selecció nacional per jugar la Copa d'Àfrica, tot i que, en canvi, Samuel Eto'o sí que podrà jugar contra els sevillistes, després d'haver ajornat la seva incorporació al combinat de Camerun.

Un altre baixa sensible de cara al partit amb el Sevilla serà la de Leo Messi, que encara no ha deixat enrere la seva lesió.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.