Esports

Futbol al minut

Internet

L'AVUI. CAT, edició digital de l'AVUI, ofereix la retransmissió dels partits de futbol del Barça en català, amb comentaris de l'equip d'esports del diari cada minut. L'AVUI.CAT és la primera web d'un diari que ofereix el minut a minut del futbol en català.
Per accedir a la retransmissió només cal entrar a la web de l'AVUI i clicar en la crida que trobareu a la portada, la qual apareixerà una estona abans del començament del partit.

Una vegada dins del programa Minut a minut, només cal deixar que la pantalla s'actualitzi cada minut: el procés és automàtic, no cal pitjar cap tecla per seguir les incidències del partit, que apareixeran comentades per escrit i amb pictogrames que les il·lustraran. Al costat, un plànol del camp indica l'alineació dels jugadors i reflecteix els canvis. A la part superior de la pantalla hi ha el marcador.

Els usuaris també podran comentar les jugades a la finestra de participació i veure les fotografies dels moments més interessants del partit.

Aquesta iniciativa s'inscriu en l'evolució de l'edició digital de l'AVUI. En la mateixa línia, des de fa setmanes l'AVUI.CAT produeix vídeos que es poden veure a la portada el dia que es pengen i que després es poden consultar al canal multimèdia de la web, on queden emmagatzemats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.