L'Athletic i el Barça empaten a 1

El partit pareixia estar controlat pels blaugranes, però, al minut 79, Fernando Llorente ha marcat gol pels de l'Athletic i ha posat el marcador 1-1. Aitor Ramos ha centrat des de la dreta i Fernando Llorente s'ha avançat a Thuram per xutar a porteria sense donar cap possibilitat de parar-la a Valdés.

Tot just quan l'àrbitre ha xiulat l'inici de la segona part, al minut 46 del partit, el Barça ha tingut la primera ocasió de gol de la mà d'Henry, en una jugada iniciada per Messi després de robar-li la pilota als de Bilbao. I només un minut després, els blaugranes han tingut la seva segona ocasió de gol, gràcies a una jugada de Messi i Deco.

L'Athletic ha sortit un poc dormit, a la segona part del partit, i amb dos canvis: han sortit al camp Aitor Ramos i Garmendia i s'han marxat Susaeta i Aduriz. Al minut 69, hi ha hagut més canvis a l'Athletic: Fernando Llorente ha substituït a Martínez.

Els del Barça també han fet canvis. Al minut 63 del partit, Rijkaard ha fet seure Xavi i ha entrat Edmilson al camp. Un minut després, l'àrbitre ha xiulat falta d'Orbáiz a Iniesta, que durant el partit ha rebut la majoria de les faltes.

Gol de Bojan a la primera part
Al minut 34 de la primera part, Bojan, després de rebre la pilota de Deco, ha obert el marcador a San Mamés. A la jugada han intervingut Henry i Deco, però han passat la pilota a Bojan perquè el jugador del planter estrenés el marcador.

La primera part del partit a San Mamés, però, s'ha acabat amb una targeta groga, que l'àrbitre Undino Mallenco, ha ensenyat a Javi Martínez per una altra falta sobre Iniesta.

El partit ha començat amb un Barça i un Athletic molts motivats. Al llarg de la primera part, el Barça ha disposat del 59% de possessió de la pilota, però no s'ha traduït, fins al gol de Bojan, en joc ofensiu.

De fet, els seguidors blaugranes han hagut d'esperar fins al minut 17 de la primera part per veure com el Barça xutava per primer cop a la porteria. Ha estat un xut de Messi que ha hagut de parar en dos temps Aranzubia.

Els jugadors de l'Athletic han estat els primers en xutar a la porteria contrària. Al minut 2 de la primera part Martínez, de l'Athletic, ha xutat a porteria, però Valdés la desviat a córner.

Poc abans del gol de Boja, al minut 34, l'àrbitre ha ensenyat targeta groga a Susaeta per una entrada a Iniesta. Al minut 38, Orbáiz ha topat amb Deco. El jugador de l'Athletic s'ha fet mal i ha hagut de ser atès.

L'onze inicial
El Barça ha sortit al camp amb Messi, Bojan, Henry, Xavi, Iniesta, Deco, Zambrotta, Puyol, Valdés (a la porteria), Thuram i Sylvinho.
Per l'Athletic han sortit al camp Koikiki, López, Ocio, Aranzubia (a la porteria), Ustaritz, Iraola, Susaeta, Orbaiz, Martínez, Yeste i Aduri.