Esports

Bojan, disposat a jugar "sempre que hi hagi l'oportunitat" amb la selecció catalana

El blaugrana considera que l'oficialitat "és una aspiració molt complicada" que "afecta més als polítics"

El futbolista Bojan Krkic s'ha mostrat disposat ha jugar "sempre que hi hagi l'oportunitat" amb la selecció catalana de futbol, segons que ha declarat en una entrevista que publicarà aquest febrer la revista electrònica Selecciona't, editada per Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes. 

El blaugrana considera que jugar amb la selecció de les quatre barres "és un privilegi" i assegura jugar-hi "encantat". Tot i això, Bojan declara a l'entrevista que l'oficialitat "és una aspiració molt complicada" que "afecta més als polítics" i que els futbolistes es limiten a "jugar al futbol".

Revista de la Plataforma Pro Seleccions

La revista Selecciona't és el mitjà de comunicació oficial de la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes. Es publica en format digital amb periodicitat mensual i inclou entrevistes, notícies i opinions relacionades amb la demanda de seleccions esportives pròpies per a Catalunya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.