Esports

Joan Antonio Samaranch seguirà ingressat un dia més i demà rebrà l'alta mèdica

El president honorífic del Comitè Olímpic Internacional (COI), Joan Antonio Samaranch, es manté en una situació "estable" després d'haver patit un mareig ahir i ser ingressat a l'Hospital Clínico San Carlos de Madrid, i demà serà donat d'alta, segons ha confirmat avui l'informe mèdic.

El comunicat donat a conèixer avui sobre l'estat de salut de l'exmandatari del COI, diu que els cardiòlegs encarregats de la seva cura "han controlat les xifres elevades de tensió arterial", les mateixes que van produir dimecres el seu esvaniment.

L'hospital assegura que Samaranch "va presentar una resposta favorable al tractament antihipertensiu indicat" i que "ha estat en cada moment conscient i en una situació estable".

"Tot i això, els cardiòlegs responsables del pacient han decidit que continuï un dia més a l'hospital a simple efecte d'ajustar el seu tractament antihipertensiu habitual abans de l'alta, que és prevista que es realitzi demà", indica el comunicat.

A més, el centre mèdic puntualitza que el d'aquest matí serà l'últim comunicat sobre l'estat de salut de Joan Antoni Samaranch "tenint en compte que la situació és de normalitat i sense cap tipus de perill".

D'altra banda, el barceloní, de 87 anys, ha rebut avui al matí la visita del secretari d'Estat per a l'Esport, Jaime Lissavetzky, que s'ha acostat per interessar-se pel seu estat de salut.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.