Esports

Kubica dóna la sorpresa i aconsegueix la primera 'pole' de la seva carrera

El pilot polonès Robert Kubica (BMW Sauber) ha donat la gran sorpresa de la jornada a l'última tanda dels entrenaments oficials celebrats avui al circuit de Bahrain, tercera prova del mundial de Fórmula 1, després d'aconseguir la primera pole de la seva carrera amb un temps de 1.33.096, mentre que l'asturià Fernando Alonso (Renault), sortirà en desena posició, després de finalitzar els entrenaments a més de dos segons de Kubica.

El polonès, que ha arrabassat la pole position a Felipe Massa (Ferrari) a la tercera tanda oficial, ha sortit lleuger de combustible i ha donat la sorpresa del dia després de fer uns magnífics entrenaments, per davant del brasiler, que ha quedat segon, i de Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes), que ha acabat tercer.

D'aquesta manera, Kubica, que ja va fregar la primera plaça al Gran Premi d'Austràlia, ha confirmat que és un dels pilots més prometedors.

Alhora, l'anglès Lewis Hamilton, que ahir va patir un aparatós accident, sortirà al tercer lloc de la graella just per davant de l'actual campió del món, el finlandès Kimmi Raikkonen, que sortirà també des de la segona fila, després d'acabar els entrenaments en quarta posició.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.