Esports

El Barça tanca un principi d'acord amb l'Arsenal pel migcampista Hleb

FC Barcelona

El FC Barcelona i l'Arsenal han tancat un principi d'acord per fitxar el migcampista Alexander Hleb, pel qual el club blaugrana pagarà uns 15 milions d'euros, més un variable de 3 milions, per un contracte de quatre anys.

Segons ha confirmat una font del club, Alexander Hleb finalment acceptarà l'opció del Barcelona, després que estigués a punt de fitxar pel Bayern de Munic, entitat que estava negociant el traspàs per 18 milions d'euros sense variables.

Hleb és un migcampista hàbil que es va enrolar a les files de l'Arsenal el 2005, després de passar pel Sttutgart les cinc anteriors temporades. Nascut a Minsk (Bielorússia), té 27 anys, i és un futbolista de vocació ofensiva.

La seva contractació pel Barcelona està a l'espera de la firma del contracte i de tancar uns petits acords que haurien d'acordar-se aquesta tarda. Així, el club podrà anunciar demà oficialment la cinquena incorporació, després de Martín Cáceres, Gerard Piqué, Dani Alves i Seydou Keita.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.