Esports

Tiger Woods s'adjudica el Buick Invitational, el títol 62 de la seva carrera, i iguala el rècord d'Arnold Palmer

El golfista nord-americà Tiger Woods ha aconseguit el títol número 62 de la seva carrera en guanyar el Buick Invitational, puntuable per al circuit americà, fet que li permet igualar els triomfs del seu compatriota Arnold Palmer.

El Tigre ha aconseguit el seu quart triomf consecutiu, i el sisè general, en la cita després de presentar una targeta global de 269 impactes, després d'una última jornada en la qual ha signat cinc birdies i va cometre quatre bogeys.

Amb aquesta victòria, el californià es converteix en el quart golfista amb més trofeus en el seu palmarès, només superat per Sam Snead (82), Jack Nicklaus (73) i Ben Hogan (64).

El japonès Ryuji Imada ha aconseguit la segona plaça en cobrir l'últim recorregut en 67 cops, fet que li ha permès acabar a vuit impactes de Woods, amb dos d'avantatge sobre el sud-africà Rory Sabbatini i el nord-americà Stewart Cink (73).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.