Esports

El mal temps provoca ensurts en els entrenaments de motociclisme a Portugal

El mal temps amb què s'ha despertat la primera jornada del Gran Premi de Portugal de motociclisme ha condicionat en gran mesura el desenvolupament dels primers entrenaments lliures de totes les cilindrades, a més de provocar diversos ensurts a molts pilots.

Entre els que han acabat per terra hi ha el jove pilot català Marc Márquez (KTM), que per primera vegada ha pogut disputar uns entrenaments després de patir una lesió en les proves IRTA de Jerez el mes de febrer, si bé no ha hagut de lamentar cap ferida, només l'ensurt de caure a l'asfalt del complicat traçat d'Estoril.

Com el lleidatà, també ha caigut, encara que en el seu cas de forma molt més espectacular, l'italià Valentino Rossi (Yamaha YZR M 1), que ha hagut de tornar en ciclomotor al seu "box" però ha pogut continuar els entrenaments. També l'australià Casey Stoner ha sortit de la pista, però després ha acabat marcant el millor temps, com Álvaro Bautista (Aprilia), en els 250 c.c.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.