Esports

Pau Gasol firma el millor debut possible amb els Lakers

Bàsquet

Excel·lent debut de Pau Gasol amb els Lakers. El de Sant Boi, que ha sortit en el cinc inicial, ha estat el líder de la victòria de l'equip de Los Angeles a la pista dels Nets de Nova Jersey.
El català ha anotat 24 punts, ha capturat 12 rebots i ha repartit quatre assistències per convertir-se en una nova referència de l'equip. Kobe Bryant ha estat molt marcat, però la inqüestionable estrella dels Lakers ha sabut trobar Gasol i un inspirat Derek Fisher, màxim anotador del partit amb 28 punts. Al final del partit, Los Angeles Lakers han guanyat els Nets per 90 a 105.

I mentre Gasol assaboreix l'èxit amb els Lakers, els Grizzlies han encaixat la segona derrota consecutiva en perdre contra Milwaukee per 102 a 97. Joan Carles Navarro ha estat suplent i només ha anotat set punts, perquè no ha estat del tot encertat en els llançaments (2 de 7 en triples).

L'altre resultat destacat de la jornada és el triomf dels Cavaliers d'un brillant LeBron James sobre els Celtics per 113-114.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.