Esports

El Nàstic empata i baixa fins al cinquè lloc per la cua

El Nàstic va empatar sense gols ahir al camp de l'Albacete, un rival directe en la lluita per la permanència en un partit que l'equip grana hauria pogut guanyar a la segona part. Els resultats de la jornada no van afavorir, però, el conjunt de César Ferrando, que ara és cinquè per la cua, empatat a punts amb el Racing Ferrol, que és el primer equip que està en zona de descens.

Ferrando va fer una revolució a l'onze titular amb l'entrada de Diop al centre del camp, amb Miku en punta i una línia de quatre amb Abel, Jandro, Medina i Maldonado. En el primer temps es va veure poc futbol, tot i que l'actitud del Nàstic va ser millor que en anteriors partits. Maldonado va ser qui va crear més perill, encara que cap de les seves jugades va acabar amb ocasions de gol de cara a la porteria local. L'acció més perillosa va ser una rematada del mateix Maldonado que va sortir per damunt del travesser.
Després de la represa, l'Albacete va sortir amb força i Barkero va disposar de dues bones oportunitats que va salvar un inspirat Roberto. El porter grana va tornar a salvar el Nàstic en dues grans intervencions en sengles rematades de Begoña i Bauzá.

A partir del minut 60, Ferrando va tornar al seu sistema habitual amb l'entrada d'Adrián i Calle, i el Nàstic va millorar. Precisament, Calle, que va ser xiulat perquè va tenir problemes amb l'Albacete quan va jugar amb l'equip manxec, va tenir un 1 contra 1 amb Jonathan, però el porter va salvar la situació.

El Nàstic va fer els seus millors minuts i va tocar la pilota amb criteri. Maldonado, a qui van anul·lar un gol per fora de joc, va tenir una bona ocasió de cap que va desviar Jonathan a córner. I ja als 89 minuts Abel va estar a punt de marcar en l'ocasió final d'un Nàstic que per segon cop en les últimes 15 jornades no va encaixar cap gol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.