Esports

Centenars de seguidors del Celtic busquen passaports espanyols per obtenir entrades

Centenars de seguidors del Celtic de Glasgow, procedents d'Escòcia i Irlanda, s'amunteguen a les taquilles del Camp Nou amb la intenció d'identificar-se com a espanyols per accedir a la quota d'entrades que el Barcelona encara té a la venda per al partit de Lliga de Campions que aquest dimarts enfrontarà els dos equips a l'estadi barcelonista.

En aplicació de la normativa de la UEFA que obliga el club amfitrió a repartir a les aficions al camp per evitar incidents, el Barcelona només ven les localitats disponibles a ciutadans que no siguin britànics o irlandesos.

A l'hora de lliurar les entrades, els encarregats de la venda a les taquilles sol·liciten una identificació per evitar que totes dues aficions es barregin en el partit de demà.
Per això, els aficionats del Celtic que han arribat a Barcelona sense entrada (s'espera aproximadament 10.000 seguidors sense localitat, a més dels 5.100 que ja la tenen) busquen ciutadans espanyols per a "llogar-los" temporalment el seu passaport o document nacional d'identitat, o bé comprar l'entrada a través del ciutadà espanyol.
No obstant això, és un procediment arriscat, en la mesura en la qual a l'hora d'entrar a l'estadi per veure el partit, els responsables de seguretat del Barcelona poden sol·licitar novament la identificació de la nacionalitat, especialment si es tracta d'aficionats amb símbols del Celtic, segons que han confirmat fonts del Barcelona.

La massiva arribada d'aficionats del Celtic, procedents d'Escòcia i Irlanda (les arrels catòliques del Celtic el converteixen en l'equip favorit de milers d'irlandesos), torna a activar la revenda d'entrades als voltants del Camp Nou.

El preu en la revenda no baixa dels 150 euros, a falta encara de més de 24 hores per al partit, tot i que alguns seguidors del Celtic han pagat ja 200 euros per una entrada per a la tercera graderia del Camp Nou.

El club, de la seva banda, ha posat en mans dels Mossos d'Esquadra el control de la revenda dels abonaments de temporada per al partit contra el Celtic, una pràctica que es converteix en habitual davant l'altíssima demanda d'entrades. Els socis i abonats que facin un ús il·lícit del seu abonament podrien ser sancionats pel club.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.