Esports

Stóitxkov defensa Laporta mentre la reunió decisiva de la directiva s'allarga

L'exjugador búlgar del Barça Hristo Stóitxkov ha afirmat aquest dijous que els directius del club que vulguin dimitir "agafin la maleta i se'n vagin", i en cas contrari "que resisteixin el xàfec".

"El club només ha guanyat dues copes d'Europa i una ha sigut gràcies a l'actual president Joan Laporta, a la seva directiva i al seu equip", ha recordat el búlgar durant la presentació del Campus Internacional Santor de futbol del Montanyà, que organitza ell mateix. "Quan es guanya, tothom és del Barça, però quan les coses van malament, tothom es queixa", ha afegit.

L'antic jugador blaugrana també ha parlat de l'actual situació de l'entrenador del Barcelona i antic company d'equip, Josep Guardiola, i li ha aconsellat que a partir d'ara "no miri, ni llegeixi, ni escolti" el que passa fora del vestidor.

"Tot és millor per a l'entrenador quan tot està en calma. El problema és que ara s'està més pendent del que passa fora del camp, més que dins del vestidor", ha afirmat Stóitxkov.

Per a l'internacional búlgar, l'important és que Guardiola pensi "només en l'equip, perquè el que surti fora del camp sortirà i ell (Guardiola) no hi pot fer res".

Mentre Stóitxkov el defensa, Laporta se sotmet a la pressió dels dirigents dissidents, que podrien dimitir en bloc per forçar la sortida del president. Tots els membres de la junta s'han reunit a les oficines del Camp Nou aquest migdia, a les dues, i la trobada continua.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.