Esports

Un partit per no patir

El Barça confia descomprimir-se de neguit davant el Celtic i segellar amb comoditat l’accés a quarts de final

Gaudeix avui de la Lliga de Campions amb el Barça - Cèltic i la retransmissió de Llorenç Tarrès: el partit minut a minut a l'AVUI.CAT.

Hi ha patiments que serveixen per créixer i n’hi ha d’altres que són del tot prescindibles. Només encongeixen, només destrueixen. Aquests serien els que s’experimentarien avui si el Barça tingués alguna dificultat per segellar el seu accés als quarts de final de la Lliga de Campions davant el Celtic, avui a les 20.45h. Tot el que sigui patir seria un pas enrere. Ni el més pessimista calcula que el conjunt de Frank Rijkaard caurà eliminat. La qüestió se centra a no acumular més neguit.

Prou dolor ha costat la derrota al Calderón a Can Barça. Prou desgast i estrès vindrà amb l’esprint de la Lliga, amb el pols a València per arribar a la final de Copa i amb una eventual continuïtat a les rondes més exigents d’Europa. El d’avui, en plena discussió sobre les rotacions de Rijkaard, és un partit per recuperar forces, per tonificar-se, per guanyar temps i moral. “Estem en un bon moment, futbolísticament i físicament. Estem amb moltes ganes i molt centrats per jugar contra el Celtic”, va destacar ahir Carles Puyol, que advertia que ningú pot donar el triomf per fet. “Si no estem al cent per cent, ho passarem malament”, va indicar el capità.

Idealització blaugrana
“No tenim por del Barça. Quan el veus per la tele pots arribar a idealitzar el seu joc, però quan surts al camp ja només penses en les teves qualitats”, va assegurar el capità del Celtic Stephen McManus. “El primer que provoquen aquestes cites és por, però després espero que aquesta por es converteixi en determinació, en ímpetu, i que els meus homes lluitin per cada pilota com si els anés la vida”, va precisar el tècnic escocès, Gordon Strachan, que podrà comptar amb un onze de gala.

No, en canvi, Rijkaard, que té de baixa sine die Márquez, però recupera Touré i Bojan. Precisament el jove de Linyola està davant l’última oportunitat de batre el rècord de golejador més precoç de la Champions. El tècnic li pot donar prou minuts al costat dels cracs.

Clica aquí i mira l'exemple del 'Minut a Minut' de l'úlim partit del Barça


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.