Esports

Rijkaard manté un apart amb Ronaldinho al terme de l'entrenament

L'entrenador del Barcelona, Frank Rijkaard, manté obert el debat sobre la titularitat de Ronaldinho en el clàssic de diumenge que ve davant el Reial Madrid, després de mantenir amb el brasiler una xerrada a part en acabar l'entrenament matinal al Miniestadi.

La sessió de treball amb prou feines ha aclarit dubtes sobre la titularitat del brasiler, suplent en l'últim partit de la lliga (a Mestalla, 0-3) i qüestionat des de diversos sectors del barcelonisme; Ronaldinho ha fet un entrenament distès, amb detalls de qualitat, però més aviat apàtic, i abans d'enfilar cap als vestidors, Frank Rijkaard ha mantingut una conversa amb ell que alguns han interpretat com un toc d'atenció.

Durant amb prou feines dos minuts, entrenador i estrella han conversat a la gespa del Miniestadi, un dia després que Rijkaard fes un assaig amb Ronaldinho i Deco en el teòric equip dels suplents.

Si finalment Ronaldinho no figura en l'onze titular del clàssic, seria el primer Barça-Madrid sense el brasiler, des que el jugador va aterrar a Can Barça el 2003, a excepció del que es va perdre per lesió en la seva primera temporada.

Per a molts, una suplència del brasiler seria pràcticament el punt final de la seva trajectòria blaugrana. D'altres estan convençuts que la grandesa del xoc demanda jugadors de la jerarquia de Ronaldinho i que per tant, serà titular.

Reacció de Puyol
El capità de l'equip, Carles Puyol, també ha dit la seva sobre Ronaldinho. En la seva anàlisi, Puyol ha s'ha mostrat tip de les preguntes en relació a Ronaldinho: "Si juga, perquè juga. Si no juga, perquè no juga. Ell treballa bé i és un jugador importantíssim per a nosaltres, però si juga o no, només ho sap l'entrenador".

El capità ha afirmat que "cadascú pot fer la lectura que vulgui" i s'ha mostrat escèptic respecte a alguns comentaris. "Si està seriós, es diu que no recolza al grup. Si fa bromes, que no està implicat. No podem estar pendents d'aquestes coses perquè seria una bogeria", ha conclòs.
|


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.