Esports

Albert Riera, disposat a abandonar l'Espanyol

El futur del jugador de l'Espanyol Albert Riera és cada vegada més incert, ja que el futbolista mallorquí sembla disposat a abandonar el club català, perquè considera que la seva etapa al conjunt blanc-i-blau ha arribat a la seva fi.

Riera, que no ha comparegut en roda de premsa, ha dialogat amb diversos mitjans de comunicació quan s'ha acabat l'entrenament i ha deixat clar que no està gaire a gust amb la seva situació actual al club.

El migcampista balear, que diumenge va marxar de Montjuïc després de ser substituït al descans, està molt molest amb el comportament de l'afició. Riera no entén que els seguidors hagin donat l'esquena a l'equip.

Riera ha lamentat públicament que sembli l'únic responsable de la mala ratxa de l'equip a la segona volta. Després, s'ha queixat que la plantilla era una mica justa per afrontar tota la temporada.

Encara que la seva relació amb el tècnic Ernesto Valverde ha estat bastant correcta fins als últims mesos, el jugador no va tenir tan bona relació amb l'anterior entrenador, Miguel Ángel Lotina.

Al mercat d'hivern de la temporada 2005-06 el club el va cedir al Manchester City, on va jugar sis mesos i va rendir a un bon nivell. Amb Valverde es va guanyar un lloc a l'onze titular i fins i tot va assolir la internacionalitat amb la selecció espanyola.

Tot i que a l'estiu de l'any passat Riera va rebre una oferta de l'Ajax, l'Espanyol va poder retenir-lo i li va ampliar el contracte fins al 30 de juny del 2011.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.