Esports

Ronaldinho podria jugar l'amistós a l'Aràbia

La presència del brasiler és una condició del contracte del Barça amb l'equip saudita Al Ittihad

El davanter Ronaldo de Assís, Ronaldinho, encara no està descartat per jugar alguns minuts en l'amistós que el conjunt blaugrana disputarà a l'Aràbia Saudita dilluns que ve, 26 de maig (19.45 hores) i que tancarà la temporada del FC Barcelona.

Segons ha explicat avui Ricard Pruna, metge del primer equip, la recuperació de l'internacional brasiler, que porta un mes i mig de baixa per un trencament de l'adductor mitjà de la cama dreta, "està ben encaminada i segueix els terminis previstos" i en una setmana podria estar a punt per reaparèixer.

"Ja s'ha complert el termini de sis setmanes. A partir d'aquí, s'ha de mesurar quan pot tornar. A final de setmana ens reunirem amb els tècnics i decidirem si pot participar en l'amistós i amb quina intensitat", ha declarat el doctor Pruna.

El Barça viatjarà diumenge que ve a Jeddah (Aràbia Saudita) per mesurar-se amb l'Al Ittihad, i l'entitat blaugrana vol que Ronnie almenys formi part de l'expedició per poder cobrar sencer el fix que té de sortida, una de les exigències imposades pel club saudita a l'hora de signar el contracte.

Aquesta raó crematística podria provocar que Ronaldinho, que la pròxima campanya previsiblement ja no es vestirà de blaugrana, entri per última vegada en una convocatòria del conjunt blaugrana o que fins i tot pugui acomiadar-se participant alguns minuts en l'últim partit de la temporada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.