Djokovic ajorna la confirmació del número 1 per a Nadal

Tenis

El serbi Novak Djokovic s'ha classificat per a la final del torneig de tenis de Cincinnati, puntuable per al circuit ATP, per la qual cosa ha quedat ajornada la certificació del número u per a Rafael Nadal.

El tenista manacorí, segon cap de sèrie, havia d'haver guanyat la final de Cincinnati per aparèixer el proper dilluns al capdamunt del rànquing ATP, però després de la seva eliminació a mans de Djokovic, haurà d'esperar al dia 18 per ser nomenat número u del món.

El tenista de Belgrad, tercer favorit, ha exhibit un bon joc en els 85 minuts que ha durat el partit i que ha guanyat per 6-1 i 7-5.

Djokovic, guanyador aquest any de l'Open d'Austràlia i dels Masters Series d'Indian Wells i Roma, només ha perdut aquest any la final que va jugar a Londres davant Rafa Nadal.

El seu rival a la final de dilluns serà l'escocès Andy Murray, que ha guanyat per 6-4 i 6-4 al croat Ivo Karlovic i que aquest any acumula dos títols, Marsella i Doha.