Esports

El DKV s'imposa a l'Akasvayu (92-73)

El Cajasol derrota l'Axa Barcelona (75-58)

El DKV Joventut ha guanyat aquest diumenge al matí l'Akasvayu Girona per un clar 92-73. Amb aquest resultat, l'equip de Badalona continua una setmana més al capdavant de la Lliga ACB. Per la seva banda, l'AXA Barcelona ha patit una contundent derrota davant el Cajasol, que s'ha imposat per un 75-58.

Ricky Rubio i Rudy Fernández han estat els principals actius de l DKV en el partit disputat contra l'Akasvayu. Entre tots dos han anotat 50 punts. L'Akasvayu, amb la baixa de Drobnjak per lesió, ha mantingut un bon joc durant tot el partit i fins i tot s'ha posat per davant del marcador en alguna ocasió. tot i això, la Penya s'ha endut el partit gràcies a un imparable últim període, que en els últims dos minuts de l'encontre ha marcat un parcial de 12-0 favorable als verdinegres.

Per la seva banda, l'Axa Barça torna de Sevilla amb una derrota tant clara com inesperada. Després del bons resultat dels blaugranes davant el Reial Madrid a l'Eurolliga, res semblava presagiar que el conjunt andalús acabaria imposant-se per disset punts de diferència, però el Cajasol ha sabut dominar la pista al llarg del partit i anular les intencions barcelonistes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.