Esports

Cap senyera a les noves samarretes

Esports

L'Espanyol va estudiar a fons al març posar una senyera al centre de la nova samarreta. Hauria sigut un refermament de la identitat nacional que va generar un intens debat intern en un club que en públic advoca per la neutralitat. Semblava que el sí tenia avantatge, però la presentació dels nous equipaments va desfer l'encanteri. La segona elàstica reforça la vinculació a Barcelona en l'any del trasllat, però en la primera les quatre barres no hi són.

La posada en escena de la presentació va ser espectacular, amb un helicòpter i dos paracaigudistes amb els nous equips posades baixant del cel. Preparats, tres models d'excepció com Cristian Álvarez, Jarque i Coro. El central duia el nou equip, amb poques variacions. Números en gris, canvi de patrocinador i la imatge del nou estadi present. En el debat sobre si s'havia de posar una senyera i la silueta de Cornellà al pit, només la segona part va resistir.

La creu de Sant Jordi
En el diàleg intens a la directiva es va mantenir la idea de reforçar el vincle amb Barcelona en la temporada del trasllat a Cornellà. Així, l'exitosa samarreta rosa deixa pas als colors vermell i blanc de la creu de Sant Jordi. Dimecres estaran a la venda.

La jornada va ser intensa. Unes hores abans la primera tongada de jugadors passava revisió mèdica, a punt de començar a suar en pretemporada. Entre ells, el morbo de veure-hi Riera, que va acomiadar-se renegant de club i afició amb un clar "no puc continuar aquí" de sentència. El balear, veient que l'Espanyol no ha rebut ofertes, va intentar culpar-ne el missatger. "Les declaracions es van treure de context i em va molestar veure-ho a la premsa", va indicar, i va apuntar que el seu enuig anava dirigit a la davallada de l'equip i al fet que "l'afició dubtés de nosaltres". Això sí, va deixar clar que si arriba una bona proposta marxarà, tot i el convenciment de Sánchez Llibre que serà "un jugador important".

L'Espanyol espera ara l'ofensiva del Benfica i el Tottenham per Luis García. "Es parla molt, però no hem rebut ofertes", va declarar el president. Serà una pretemporada moguda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.