Nova exhibició del Joventut davant el Kalise Gran Canària (94-69)

El Joventut ha tornat a fer una exhibició des de la línia de 6,25 i ha guanyat amb enorme facilitat (94-69) un Kalise Gran Canària que només ha plantat cara en el primer quart en el qual ha arribat a anar per davant al marcador.

Rudy Fernández ha estat el jugador que ha trencat el partit amb els triples però seria injust destacar només el capità de l'equip de Badalona ja que Jerome Moiso ha estat fonamental en el joc interior i Ribas ha sabut assumir tota la responsabilitat quan el capità verd-i-negre ha hagut d'anar-se'n a la banqueta lesionat durant uns minuts.

El Kalise Gran Canària ha començat bé amb un 0-5 gràcies al seu encert en el rebot ofensiu on David ha estat el més destacat. Quan Rudy Fernández ha començat a anotar des de la línia de 6,25 el Joventut se n'ha anat amunt al marcador arribant a dominar de 15 punts després d'un parcial de 15-0 en el segon quart (38-23, min. 15).
El Kalise Gran Canària no ha pogut reaccionar davant l'encert dels locals i quan Moiso s'ha fet amb el control del joc interior, els badalonins no han tingut problemes per dominar el partit. Al descans l'avantatge era de 10 punts per als locals (44-34).

Carl English ha estat l'únic destacat dels canaris en el llançament exterior i ha donat resposta a l'encert de Ribas que ha tornat els 15 punts de diferència a l'inici del segon quart (51-36, m. 22). Cap de les rotacions de pivots que ha intentat Salva Maldonado li ha donat resultat al Gran Canària que no ha pogut amb Moiso en cap moment.
El Joventut ha manegat el partit com ha volgut davant un rival que veia com les diferències sobrepassaven la vintena de punts en l'últim període (83-60, m. 36) i no sabia què fer davant l'exhibició d'un rival en estat de gràcia.