Esports

Bojan no jugarà el Catalunya-Argentina per evitar problemes amb Luis Aragonés

Futbol

La presència de Leo Messi, Gonzalo Higuaín i Fernando Gago, a les files de l'Argentina, i l'absència de Bojan Krkic en la selecció de Catalunya són les principals novetats de la convocatòria oficial per al partit que es jugarà el pròxim 24 de maig al Camp Nou.

El seleccionador català, Pere Gratacós, ha justificat la decisió de no convocar Bojan Krkic per "no crear problemes que puguin perjudicar el jugador", després del "pacte assolit" pel davanter de Linyola amb Luis Aragonés per no anar a l'Eurocopa amb l'argument que necessita descansar.

"No volem obrir un debat", ha insistit el tècnic de la selecció catalana, que no ha pogut convocar sis jugadors catalans convocats per Luis Aragonés per disputar l'Eurocopa: Puyol, Xavi, Cesc, Capdevila, Fernando Navarro i Sergio.

Contra l'Argentina, l'Espanyol amb cinc jugadors (David García, Chica, Ángel, Corominas i Jonathan) és l'equip amb més representants, mentre que Víctor Valdés torna a la porteria després de no jugar per lesió l'últim amistós contra Euskadi.

A la llista facilitada pel seleccionador argentí, Sergio Batista, hi ha Gonzalo Higuaín i Fernando Gago (Reial Madrid); Fabricio Coloccini (Deportivo A Coruña), Lionel Messi (Barcelona), Ustari (Getafe), Marco Rubén (Recreativo), Pablo Zabaleta (Espanyol), Sergio Agüero (Atlètic de Madrid), Fazio (Sevilla), Ever Banega (València), Di Maria (Benfica), Cristian Ansaldi (Rubin Kasan), Lavezzi (Nàpols), Sergio Romero (AZ Alkmaar), Biglia (Anderlecht), Zárate (Birmingham) i Insúa (Liverpool).

A la selecció de Catalunya, a més dels jugadors de l'Espanyol i el del Barça, hi ha Sergio Gonzáez i Verdú (Deportivo), Bruno Saltor i Carlos García (Almeria), Morales (Terrassa), Belenguer (Getafe), Santi Triguero (Vilanova), Gerard Piqué (Manchester United), Óscar Serrano (Racing Santander), Luis García (Atlètic Madrid) i Gerard López (Recreativo).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.