Esports

Drogba vol jugar amb Samuel Eto'o

Futbol

El davanter ivorià del Chelsea Didier Drogba aspira a formar un duet en atac la temporada que ve juntament amb el barcelonista Samuel Eto'o, d'acord amb el diari The Sun.
Segons aquest diari sensacionalista, els dos jugadors van estar a prop de ser companys d'equip al Chelsea, encara que aquesta possibilitat es va esfumar després que el camerunès no acceptés una oferta del portuguès José Mourinho per aterrar a la Premier League.

Ara sembla que el davanter dels blues apunta el Barça com a nou destí en el cas que les seves amenaces d'abandonar la disciplina del club de Roman Abramóvitx es facin realitat.

"Si a qualsevol jugador del món li ofereixen jugar al costat de Samuel, diria que és estimulant", va explicar Drogba, que va definir així el davanter barcelonista: "M'encanta el seu estil, és increïblement ràpid i té un instint assassí a la boca del gol".

The Sun creu que el Barcelona pretén construir el seu equip per a la temporada que ve entorn a la figura de Samuel Eto'o després de vendre Ronaldinho i Deco.

Eto'o mateix, d'acord amb aquest tabloide, va admetre que li encantaria veure Drogba al Nou Camp: "M'encantaria jugar amb ell, és únic, ningú al món juga com ell".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.