Esports

La selecció espanyola de waterpolo, formada per onze catalans, ja és primera del grup A

Olímpics Catalans

La selecció espanyola de waterpolo formada per onze catalans ha guanyat per 9 a 8 gols la selecció australiana, una de les més potents del seu grup.

Els nois de Rafa Aguilar han acabat el primer període guanyant per 4 gols a 0 però aquest avantatge no els ha resultat suficient per respirar tranquils i els australians els han estat trepitjant els talons fins els final. Els australians han arribat a remuntar fins aconseguir un marcador de 6 a 5 però en cap moment s'han posat per davant.

El jugador de Sabadell Xavi Vallès ha confessat que ha estat un partit difícil i que els australians els han posat contra les cordes fins el darrer moment. "Ens hem enfrontat a un equip molt ordenat que no ens ho han posat gens fàcil però nosaltres hem aguantat bé i ens hem sabut mantenir-nos per davant en tot moment". Per a Vallès, l'objectiu d'acabar la fase preliminar entre els tres primers s'està acomplint perfectament però assegura que no es poden relaxar.

El barceloní Marc Minguell ha confessat que l'equip és troba en un bon moment de forma i amb els ànims pujats. "Ara mateix tenim la moral molt alta i si guanyem el proper partit contra Hongria tindrem els quarts de final molt a prop". Minguell s'ha atrevit a parlar dels rivals més temuts a l'altra banda del quatre. "Sèrbia i Croàcia són les dues seleccions més fortes tot i que ens estem trobant un nivell altíssim i encara no hem vist cap rival fàcil".

Próxim partit
La selecció espanyola de waterpolo jugarà dijous a les sis i deu, hora catalana, el decisiu partit contra la vigent campiona olímpica que de moment porta un partit guanyat contra Holanda i un d'empatat contra Montenegro.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.