Esports

Messi rebutja les comparacions amb Maradona

El davanter del Barcelona Lionel Messi no desitja que el segueixin comparant amb el seu compatriota Diego Armando Maradona, malgrat que ha estat el propi "Pelusa", per a molts el millor jugador de la història, qui l'ha nomenat el seu successor.

"Diego moltes vegades parla i es repeteix sobre això, però jo l'únic que faig és intentar millorar, seguir creixent i aprenent per arribar a aconseguir el meu somni, que és ser cada dia millor futbolista i guanyar molts títols amb el meu club", ha declarat Messi.

L'internacional argentí finalment ha viatjat a Zuric per assistir a la gala de la FIFA, malgrat que tenia previst quedar-se a la capital catalana recuperant-se del trencament al bíceps femoral de la cama esquerra que va patir dissabte passat contra el València.

2n millor futbolista de l'any
Messi és el segon millor jugador de l'any, juntament al portuguès Cristiano Ronaldo (Manchester United). El brasiler Ricardo Izecson Dos Santos Leite 'Kaká' (Milà) ha estat l'elegit per la FIFA com el millor jugador.

"Mai vaig imaginar que estaria aquí. Des que vaig començar a primera divisió sempre ha pensat a créixer tant en allò futbolístic com personalment i fer-ho bé per si arribava aquest moment, però res més".

Al davanter blaugrana li arriba aquesta primera nominació amb tan sols 20 anys, "una cosa molt bonica, perquè al futbol no importa l'edat sinó el rendiment que tens dins del camp".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona