El Ricoh Manresa dóna la sorpresa de la jornada guanyant el Tau (82-83)

El Ricoh Manresa, amb un gran Matt Walsh (27 punts i 8 rebots ofensius) s'ha emportat la victòria en un ajustat 82-83, davant d'un fluix i irregular Tau Ceràmica.

El domini del marcador no s'ha interromput durant el primer quart per part del Ricoh que ha aconseguit arribar al final del quart amb una renda de cinc punts (20-25).

A falta d'un minut per al descans, s'ha registrat el primer avantatge del Tau (49-46), gràcies als punts d'Igor Rakocevic, fluix en la defensa davant del nord-americà Walsh però encertat davant la cistella del Ricoh Manresa.

Al final del partit, sis punts de Matt Walsh han donat un mínim avantatge al Ricoh (82-83) a falta de 19 segons per l'acabament del matx.

A menys de quatre segons per al final, Tiago Splitter ha tingut dos tirs lliures per guanyar el partit, però els ha fallat i així el Manresa ha donat la gran sorpresa de la jornada.