Esports

L'Espanyol aconsegueix el seu trofeu amb una victòria contra l'Olympiacos (3-2)

El RCD Espanyol va aconseguir la 24a edició del trofeu Ciutat de Barcelona - XII Memorial Fernando Lara, que s'erigeix en la posada de llarg del conjunt entrenat per Ernesto Valverde davant de l'afició, contra un incansable Olympiacos (3-2).

El conjunt català va aconseguir transformar la irregular imatge mostrada durant la pretemporada, feta a Anglaterra i Holanda, sobretot perquè va mostrar més intensitat i ganes des del començament. A banda, l'omnipresent Tamudo va aprofitar la primera gran oportunitat dels locals al cap d'un quart d'hora per calmar els ànims i impulsar l'equip.

L'Espanyol va dominar completament i va encerclar la meta de l'Olympiacos. Al cap de mitja hora de joc, Luis García va eixamplar el marcador amb un gol molt maco, de lliure directe. Gairebé de seguida, Galletti es va trobar amb una passada de Torosidis que el deixava a punt d'escurçar distàncies, però l'exatlètic va fallar a un metre de la porteria.

La segona meitat va començar amb una jugada insòlita, en què Djordjevic va enviar mansament la pilota al fons de la xarxa 'periquita'. L'Espanyol, però, no volia deixar escapar el seu torneig i al cap de vuit minuts després Luis García va repetir un altre xut magistral a la vora de l'àrea i va tornar a eixamplar la distància.

Al final del partit, el quadre grec va escurçar el desavantatge per mitjà de Mitroglou, però ja no van tenir temps de res més i el trofeu Ciutat de Barcelona - XII Memorial Fernando Lara, fundat l'any 1974 per l'expresident espanyolista Manuel Meler i que fa 12 temporades que serveix d'homenatge a Fernando Lara, es va quedar a la Ciutat Comtal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.