Esports

Márquez estarà de baixa un mes i Puyol podrà jugar diumenge

Gabriel Milito no va jugar ahir davant l'equip alemany per culpa d'unes molèsties a l'adductor de la cama esquerra

El defensa del Barcelona Rafael Márquez estarà un mes de baixa després de lesionar-se ahir davant l'Sttutgart, en la Lliga de Campions, mentre que el seu company, Carles Puyol, que va ser substituït durant el partit per precaució, podrà jugar diumenge davant l'Atlètic de Madrid.
Márquez s'ha sotmès avui a les proves que han confirmat l'abast de la seva lesió: “Trencament aïllat del soli de la cama dreta que no afecta al bessó”, segons han informat avui els serveis mèdics del club català a través d'un comunicat.

Puyol, en canvi, només pateix “una contractura en el bessó intern de la cama esquerra i tot apunta que estarà a disposició del tècnic (Frank Rijkaard) pel partit del pròxim diumenge”.

Cal recordar que un altre dels centrals de l'equip, l'argentí Gabriel Milito, no va jugar ahir davant l'equip alemany per culpa d'unes molèsties a l'adductor de la cama esquerra.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.