Esports

Discret paper dels representants catalans

Mundial de Bowling sub-23

La selecció catalana de Bowling ha fet un discret paper en la primera prova del Mundial sub-23 que es disputa a Orlando (Florida, EUA). La competició individual masculina, que ha celebrat aquest dissabte la prova classificatòria s'ha saldat amb la eliminació dels catalans.

La classificatòria masculina comptava amb 194 participants dels quals només els quatre primers es classificaven per a la fase final que se celebrarà la matinada de dissabte a diumenge. Els millor representant català ha estat Axel Guimó, que ha quedat siutat en el lloc 120. Més avall en la classificació han quedat Pere Martí (166), Hèctor Roca (171) i Àlvar Cardona (185).

Roser Romero, gerent de la Federació catalana de Bowling ha considerat que "els nervis i la samarreta" els han "pesat" als jugadors catalans en aquesta primera actuació.

La competició continua amb les classificatòries individuals femenines aquesta matinada. Diumenge i dilluns se celebraran les proves per parelles i dimarts i dimecres les proves per equips.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.